Fredag & Lördag

I fredags var hundarna riktigt trötta efter träningen i torsdags. Jag och Sebbe mötte upp Nataly på tåget, hon hade lilla Herrman med sig. Var ute på en timmes promenad med Kita och Alfons på kvällen.

På lördag passade jag Leia under dagen när Becka jobbade och vi åkte ut för att träna dw. Jag med Alfons och Leia, Sebbe med Kita, Nataly med Herrman, Tobbe med Izzy och Matte med Yeyo gav oss ut på en ca 5 km promenad i skogen, riiktigt långa och branta backar med blandad terräng, Alfons och Kita bytte lite Kedja med varandra, men Alfons gick lätt, ca 10-15 kg räckte för att klara alla backar och för att det skulle bli en rolig runda, inte bara en vädligt tung.
Stannade vid sjön där Alfons, Kita och Yoyo simmade lite. Vidare sedan till träningplatsen där Kita och Alfons drog tung dw. Alfons jobbar på riktigt fint och det är detta han behöver, tunga och korta start och stopp stäckor.
Riktigt nödja hundar efter detta.

 


Postat av: Lotta

Jäklar vad mkt fina bilder :) Ni ser ut att ha haft skitskoj!



Sv. Han är inte direkt baktokig, men gillar att hoppa i då och då ;) Han badar endast om han är lös, annars tycker han inte att det är nå vidare skoj :P

2010-05-02 @ 23:59:40
URL: http://lotta1990.blogg.se/
Postat av: Silje

Vad mysigt ni har tillsammans :D Var roligt att ses igen igår :)

2010-05-03 @ 10:34:47
URL: http://lifeofcs.blogg.se/
Postat av: Lina & James

Härliga bilder... och vilken liten supersöting i orange tröja på första bilden. :)



Kramar från James

2010-05-04 @ 07:59:54
URL: http://www.jaysblue.blogspot.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback