Onsdag - rejäl dw runda

Nu har vi haft underbart väder flera dagar i rad, visst nätterna är riktigt kalla likaså morgon och sen kväll. Men mitt på dagen är det riktigt skönt och solen värmer verkligen.

Jag och Alfons åkte för att träna vagn med Becka och Chewie vid 10 imorse och jag kom fram till att stryka Alfons från Kick off tävlingen nästa helg, han är inte klar.
Jag måste få bukt med hans gnäll och stress. För annars kommer det bli att träningen inte sitter 100 % till tävlingen och han börjar gnälla och skälla under tävling. Och när man är mitt uppe i tävlingen vill man inte avbryta för gnäll och då blir det att man fortsätter ändå. Inte okej att uppföra sig dåligt på träning, men på tävling är det det... nej det blir inte bra, det ska vara samma jämt. Så Alfons får vänta till april att tävla, Kate startar jag för skojs skull även om hon inte ligger i de andra hundarnas liga i hennes klass..

Sen åkte jag och Tobbe  till skogen vid sannarp med Alfons, Kate och Izzy. Fy fan vilken bra runda, helt perfekt blandat med grus och sand med barr. Supermysig promenad i skogen.

Hundarna gick riktigt hårt idag, vi gick ca 1 h och 15 min. Underlaget var verkligen kanon, så vi är riktigt nöjda med denna dagen. Nu blire lite käk sen ska jag jobba natten.


Postat av: Lotta

Näe fyfan vad lyx med barmark :O

2011-02-24 @ 01:13:08
URL: http://lotta1990.blogg.se/
Postat av: Ebba & Molly

SV: Stockholms området :)

2011-02-24 @ 08:29:45
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: emelie

gör det något om jag och berit flyttar in hos er ett tag? ;) du anar inte vad härligt det ser ut utan is och snö!!

2011-02-24 @ 11:41:32
URL: http://www.prickig.se
Postat av: Fia

åh va härligt med barmark!,... här har vi fortf. massa snö :(

2011-02-24 @ 15:25:11
URL: http://fiasessan.blogg.se/jezz
Postat av: linda & azi

wow så barmark ni har! kan knappt tro de! kolla på de senaste inlägg- MASSA SNÖ så vi åkte pulka å skidor ;)ja jag drar fortf med azi, lätt bara. max 2kg kätting ett par gånger i veckan och ibland på skidor- men då jobbar jag också, så hon drar nästan knappt liksom :)

2011-02-24 @ 19:12:52
URL: http://ww.astirazalea.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback