Träning i Lund 19/2

Idag åkte Christopher, Mathilda, Tanja och jag med Alfons, Kate, Casey, Kingston och Bobby till Lund, i EN BIL!! Inte dåligt va? Finns det hjärterum så.. Härligt att det inte är några problem att stoppa in alla våra "kamphundar" trångt i en bil! Vi blev några sså det var vädligt kul!

Kick off tävlingen går ju där så detta var ett tillfälle för alla som ville att få testa att dra på den mattan som de kommer dra på sen, mattan var ok. Hyffsat grepp men sen när det blir lite tyngd glider dem. Alfons stannade på ca 500 och Kate 350 kg. Sen kunde de knappt få vagnen i rullning.

Kate var verkligen på super humör, svansen gick som en propeller och hon drog riktigt fint, sen är det ju att när det tillslut blir riktigt tungt så hon känner att nu får hon verkligen ta i, då börjar hon skriika och gurgla på högsta nivå, rent trams. Men jag ska verkligen höra att nuu, nu är det tungt! haha!

Alfons gick bra han oxå, riktigt fina drag. Väntar på bilder från Angelica, de kommer upp såfort jag får dem!Bilder tagna av Angelica Gustavsson
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback