Tisdag, lydnad, nya vagnen och dw

Skulle vara 10 på gamla brukshundklubben i Halmstad för lydnad, men morgontrött som man är kom jag inte dit försen vid 11, men bättre sent än aldrig va?

Emelie med Rosa och Mattis, Rebecka med Leia och Chewie, Tobbe med Izzy, Sebbe med Kita och Mattias med sin tik(kommer ej ihåg namnet :S )

Alfons var jätte fin i linförigheten, klicker is the shit! Finns inget som kan få han att bli så perfekt som om man klickar en omgång, sen går det på räls! Körde lite hopp över hinder med apport och rutan. Vill inte köra jätte mycket i 1an för han är ganska trött på det och vi ska ju tävla i slutet av maj.

Sen blev det en platsliggning, och Alfons låg hela platsen utan att ens en tedens till att resa sig eller gå till någon annan, så det känns jätte bra, kommer inte bli några problem alls med platsliggning på tävlingen sen!

Becka med ChewieIzzyAlfons spanar in sällskapetEmelie med MattisPlatsliggningKita och AlfonsChewie och Mattis syster Rosaleia bebisAlfons visar upp vad han kan... Hoppa högtBuga

Ligga KoKO

Efter lydnadsträniningen tog jag med mig hundar och åkte hem till Älmhult för träffa farmor och farfar! Farfar har ju hjälpt mig att fixa en helt egen vagn! Och nu var den hemma, nästan klar, den ska tvättas av och målas och få en plåtbotten, och den var ju skit snygg! Rullar jätte bra och till och med en handbroms på nör man ska ställa den. Här poserat han med min helt egna vagn, farfar du är bäst <3Sen in till Älmhult och träffade min syster som vart i frankrike i 10 dagar! Vi åkte med hundarna så de fick bada lite i dammen, eller Alfons mest.. Kate hoppade i efter en pinne.. Hemma och hämtade pengar och kläder sen tillbaka till Halmstad, vid 8 på kvällen ner till träningsplatsen för en dw promenad.

Körde intervall med dem, Kate hade mellan 20-30 kg och Alfons 30-40 kg. Bytte ena kedjan på 10 kg mellan dem, mycket uppförsbackar. De blev riktigt trötta och vi gick en ganska lång nedvarvningsrunda efteråt och de svalkade sig i bäcken och drack lite vatten, stretchade igenom båda två och sen åkte vi hem.

En fulspäckad dag kan man säga!


Postat av: Ebba & Molly

Ni ser ut att haft jätteroligt! :)

2010-05-19 @ 18:53:02
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/
Postat av: Lotta

Ser jäkligt nice ut! :)

2010-05-19 @ 22:30:14
URL: http://lotta1990.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback