Promenad på stranden och lek med sp

Idag tog jag och Sebbe en promenad med hundarna på västra stranden. Alfons njöt i fulla drag och sprang i vattnet hela promenaden, ungefär upp till magen. Sen till hans belåtelse blev det djupt på slutet av stranden och han kunde simma och plaska. Gick igenom skogen på vägen tillbaka till stan, nu börjar det verkligen hända grejer, träden börjar bli gröna!

Efter det gick jag och Alfons promenad till Andersberg, verkligen nyttigt för honom att gå bland en massa folk och han har börjat fatta att man kan gå utan att hälsa på alla vi möter ^^

När vi väntade på att Becka skulle komma och hänta upp oss gick vi till rastgården med en springpole och Alfons fick leka lite. Det kom en annan hund, en stor tik blandning mellan schäfer och New Foundland. Alfons som inte alls är van att träffa och leka med andra hundar har faktiskt ett hyffsat hundprat och det gick bra. De lekte tills Becka kom.

Sen var vi på dogz, behövde köpa lite hundmat för hade inte räknat med att stanna i Halmstad en dag till så det var slut. Där hittade vi en riktigt snygg MAG sele på halva priset! Den kostade altså 800 kr men fick den för 400 kr och den passade perfekt. Alfons har ingen sele och lånade leias sele idag till Alfons och han gick mer avslappnat och drog knappt någonting, så den köpte vi! Ska slänga upp en bild på den sen, just nu ligger han utslagen i soffan med Leia och Chewie och öppnar inte ögonen för någonting, han får nog sova några timmar :)


Postat av: Becka

Mysiga trötta flickor o pojkar :)

Tack för kaffet!

2010-05-03 @ 19:46:16
Postat av: linda & azi

Kul med en kompis ed lika intressen! :) Vilken ras är hans hund?Vackra vattenbilder å man ser att Alfons är lycklig att man kan bada igen, hihi.

2010-05-03 @ 21:19:57
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Nataly & Herrman

åh nästa gång vill jag gå på stranden med!

2010-05-03 @ 21:37:28
URL: http://natalysdaily.blogg.se/
Postat av: Lotta

Åh vilka härliga bilder :D Överlycklig kille!

2010-05-03 @ 22:09:52
URL: http://lotta1990.blogg.se/
Postat av: Ebba & Molly

Jättefina bilder! Såå fint med vitsippor :)

2010-05-04 @ 19:39:28
URL: http://dreamingaboutmolly.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback